Beoordelingen van De Indo Den Haag

Recente recensies van De Indo Den Haag

5 sterren na 41 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat hebben wij weer genoten van de heerlijke rijsttafel. Ik ben zo blij dat ik een Indisch restaurant ontdekt heb die geen gebruik maakt van vetsin, ik ben daar super allergisch voor, en de Indo laat zien dat dat ook niet nodig is met allemaal heerlijke verse kruiden. SUPER

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke rijsttafel! Bezorging mooi Op tijd en uitstekend. Hartelijk dank.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en heerlijk eten

, 02-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg goed en de bezorging was verrassend snel, vriendelijk en correct. Ga zeker binnenkort nog een keer bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk, hebben echt gesmuld van de rijsttafel. Ik merk ook dat er geen vetsin verwerkt is, heb geen hartkloppingen en darmproblemen. Alle lof!!

Reactie van De Indo:dank u wel Marijke! heel fijn te horen!!!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Super die on- line bestel mogelijkheid. De bestelling stond exact op de afgesproken tijd klaar! Zeer vriendelijke bediening!

Reactie van De Indo:Bertin, dank je wel! we doen altijd ons best om goed te timen.

, 16-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten; goede porties. Je profit de aandacht en zorg in het eten en de Verse kruiden gebruik terug. Uiterst vriendelijke bezorger ook nog. Zeer respectvol!

Reactie van De Indo:Dank u wel!

, 11-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima service en heerlijk gegeten.

Reactie van De Indo:Dank voor de mooie recensie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten zeer matig.

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!! En wat super lief, de spekkoek voor Hans :-) Dank en liefs x

Reactie van De Indo:Fijn te horen Marieke dat het weer heerlijk was!

, 02-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super snel en heeeerlijk!

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegetarische optie was erg flauw droog en te weinig groente. Jammer want de vleeseters waren tevreden.

Reactie van De Indo:Joan, jammer dat de vegetarische optie flauw droog en te weinig groente was. Wij gaan dit zeker herstellen bij een volgende keer ! Fijn te horen dat de vleeseters wel tevreden waren. mvg Ji Lian

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd smakelijk, vers en geurig. Constante kwaliteit, prima porties. Wij houden ervan.

Reactie van De Indo:fijn te horen Jacqueline! mvg Ji Lian

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, verse groenten en goede smaak. Online bestelling was supersnel klaar. Erg tevreden, wij gaan vaker bestellen!

Reactie van De Indo:Goed te horen Anna! dit weekend 10% korting op de afhaal. Om te vieren dat het weekend is!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, zoals altijd! Ik zou dit wel elke dag willen eten ☺️

Reactie van De Indo:Leuk te horen Yvonne! mvg Ji Lian

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer zoals altijd

Reactie van De Indo:Ferry hartelijk dank!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Geurige gerechten waar je trek van krijgt.

Reactie van De Indo:Fijn te horen Bep!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet zo gezellig als in het restaurant natuurlijk, maar wel net zo lekker als altijd! Warm, goed verpakt, en alles stond mooi op tijd klaar - prima geregeld, niets te verbeteren.

Reactie van De Indo:hartelijk dank Thea!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en heerlijk.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en met de aangekondigde mails weet je waar je aan toe bent. Precies op tijd bezorgd.

Reactie van De Indo:Vera, dank voor het compliment. Onze bezorgers doen altijd hun uiterste best om het op tijd af te leveren.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal perfect

Reactie van De Indo:dank voor uw mooie compliment! mvg Ji Lian

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd was heel smakelijk en punctueel op tijd bezorgd. Wel een vraag over de bestelling: ik verwacht bij nasi rames standaard witte rijst, maar werd nu verplicht te kiezen uit 2 andere rijsten (goreng), met meerkosten van 0,50. Ook een bijgerecht kon alleen met 0,50 meerkosten, waar het m.i. een standaardonderdeel betrof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en wederom perfect.

Reactie van De Indo:Dank Wil, voor uw mooie compliment! mvg Ji Lian

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The real stuff!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en nog steeds lekker warm bij het uitpakken van de bestelling.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

we hebben zoals gewoonlijk genoten....heel smakelijk en goede kwaliteit- prijsverhouding.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vond het erg matig om eerlijk te zijn de kinder rijst was veel te pittig allemaal veel klontachtige rijst zag er allemaal niet echt uitnodigend uit mvg

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en grote hoeveelheden voor wat je betaald!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

authentiek en prima kwaliteit/prijs.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten prima verzorgt.

Reactie van De Indo:dank voor het mooie compliment! mvg Ji Lian

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker perfect op tijd

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk maar we misten onze sate's volgens de website is de Bami Rames speciaal inclusief sate.

Reactie van De Indo:dank voor uw feedback dat het heerlijk was! De bezorger had helaas de sateétjes vergeten mee te nemen, die lagen hier nog op u te wachten. Fijn dat wij die mochten en konden nabezorgen. mvg Ji Lian

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk gegeten! En ruime porties!

Reactie van De Indo:Goed te horen William!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, dank