Beoordelingen van De Indo Den Haag

Recente recensies van De Indo Den Haag

5 sterren na 25 reviews

, 22-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De vegetarische optie was erg flauw droog en te weinig groente. Jammer want de vleeseters waren tevreden.

, 16-07-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd smakelijk, vers en geurig. Constante kwaliteit, prima porties. Wij houden ervan.

, 20-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk, verse groenten en goede smaak. Online bestelling was supersnel klaar. Erg tevreden, wij gaan vaker bestellen!

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk, zoals altijd! Ik zou dit wel elke dag willen eten ☺️

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk weer zoals altijd

Reactie van De Indo:Ferry hartelijk dank!

, 26-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Geurige gerechten waar je trek van krijgt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Niet zo gezellig als in het restaurant natuurlijk, maar wel net zo lekker als altijd! Warm, goed verpakt, en alles stond mooi op tijd klaar - prima geregeld, niets te verbeteren.

Reactie van De Indo:hartelijk dank Thea!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op tijd en heerlijk.

, 13-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en met de aangekondigde mails weet je waar je aan toe bent. Precies op tijd bezorgd.

, 12-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helemaal perfect

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Maaltijd was heel smakelijk en punctueel op tijd bezorgd. Wel een vraag over de bestelling: ik verwacht bij nasi rames standaard witte rijst, maar werd nu verplicht te kiezen uit 2 andere rijsten (goreng), met meerkosten van 0,50. Ook een bijgerecht kon alleen met 0,50 meerkosten, waar het m.i. een standaardonderdeel betrof.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima op tijd en wederom perfect.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

The real stuff!

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en nog steeds lekker warm bij het uitpakken van de bestelling.

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

we hebben zoals gewoonlijk genoten....heel smakelijk en goede kwaliteit- prijsverhouding.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk!!

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Vond het erg matig om eerlijk te zijn de kinder rijst was veel te pittig allemaal veel klontachtige rijst zag er allemaal niet echt uitnodigend uit mvg

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker en grote hoeveelheden voor wat je betaald!

, 19-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

authentiek en prima kwaliteit/prijs.

, 14-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten prima verzorgt.

, 11-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker perfect op tijd

, 06-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk maar we misten onze sate's volgens de website is de Bami Rames speciaal inclusief sate.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heeeerlijk gegeten! En ruime porties!

Reactie van De Indo:Goed te horen William!

, 29-03-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, dank